Startup Funding Event Rotterdam 12 April 2018

 

“WE BELIEVE IN SHARING INNOVATION FOR THE FUTURE”

Rotterdam is rijk aan talloze jonge en energieke startups. Daarom organiseren verschillende partijen dit jaar het Startup Funding Event. Het karakteristieke Groothandelsgebouw is op 12 april het decor voor het event, waar de meest uiteenlopende ondernemers hun startup mogen pitchen. En ze maken allemaal kans op die felbegeerde Innovation Funding Award.

– Sander Visser

 

Het Startup Funding Event Global wilt de ondernemerswereld verbeteren door inspiratie en innovatie te verspreiden. Ze brengen lokale startups en (inter)nationale ondernemers samen om ideeën, kennis en mogelijkheden uit te wisselen. Zo willen ze startups een platform bieden om hun ideeën onder de aandacht te brengen.

 

Voor startups is dit de kans om te netwerken met mede-ondernemers en investeerders. Maar waar het event voornamelijk hoge ogen mee vangt, is de pitch wedstrijd met als hoofdprijs de Innovation Funding Award.

 

De Award is ruim 42.000 euro waard in marketingmaterialen. Deze worden aangeboden door grote nationale en internationale spelers als Why Not 3, Lightning, TNO, KPN, Post NL, Gemeente Rotterdam en nog veel meer. Deze hoofdprijs is dus voor de winnende startup de rode loper naar een goedlopend, innovatief bedrijf.

 

De Innovation Funding Award is geheel vrijblijvend. Er worden geen aandelen voor in ruil gevraagd, maar het zijn eenvoudige vouchers voor de winnende startup. Hiermee kan de winnaar zijn droom verwezenlijken en de wereld inspireren met zijn nieuwe product.

 

Het Startup Funding Event biedt een inkijk in de fascinerende wereld van nieuwe ideeën en innovatie en voor vele ondernemers een ideale weg naar succes. Rotterdam staat toch maar voor één ding en dat is niet lullen maar poetsen!

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.